Інструкція з експлуатації посуду з керамічним покриттям BioEcoCeramica®
КомпаніяFISSMAN™приділяє велику увагу проблемам навколишнього середовища, тому ми створили для Вас новітнє керамічне покриття від FISSMAN BioEcoCeramica®, яке виготовляється за особливою технологією і являє собою безпечний, довговічний, практичний і екологічно нешкідливий антипригарний матеріал.
Основними властивостями керамічного покриття є:
Екологічність:
Покриття від FISSMAN BioEcoCeramica® нешкідливо для навколишнього середовища і організму людини, так як його основними компонентами є земля, пісок і камені.При виготовленні покриття не використовується ПФОК (перфтороктановая кислота), яка не зберігається як залишку на посуді. У покритті відсутні важкі метали, такі як кадмій, свинець і ртуть.
Довговічність:
Завдяки стійкості покриття від FISSMAN BioEcoCeramica® до утворення подряпин і високої температури, воно прослужить довше, зберігаючи свої антипригарні властивості при багаторазовому використанні. Готування в такому посуді і чищення покриття за допомогою металевих кухонних приналежностей також стає значно простіше. Покриття від FISSMAN BioEcoCeramic® легко чистити навіть при багаторазовому використанні.
Практичність:
При використанні посуду FISSMAN з покриттям BioEcoCeramica® ви економите електроенергію, а готування їжі стає швидше. Завдяки високій теплопровідності матеріалу, теплообмін в покритті від FISSMAN BioEcoCeramica® відбувається значно краще. Особливі властивості покриття дозволяють теплу проникати в блюдо на глибину до 3 см, при цьому їжа готується рівномірно, а не тільки зверху.
Антипригарность:
На посуді FISSMAN з покриттям BioEcoCeramica® можна готувати їжу, використовуючи мінімальну кількість масла! При цьому чистка займає кілька секунд, як всередині, так і зовні!
При використанні Еко-покриття BioEcoCeramica® слід пам'ятати:
1. Посуд з керамічним покриттям, що витримує температуру до 450°С. Ручка, однак, часто зроблена з бакелітового матеріалу і не володіє такою властивістю. При занадто високій температурі вона може бути пошкоджена.
2. Перед використанням необхідно видалити всі пакувальні матеріали, наклейки і етикетки.
3. При першому використанні потрібно ретельно вимити внутрішню частину посуду рідким миючим засобом. Змити засіб і насухо витерти посуд паперовим рушником або м'яким сукном.
4. Рекомендується перед початком використання виріб змастити невеликою кількістю олії для кращого результату в приготуванні їжі і періодично повторювати процедуру.
5. Готувати завжди краще при помірній температурі, не перегрівайте порожню посуд.
6. Переконайтеся, що нагрівальний елемент відповідає розмірам дна посуду і не виходить за її край.
7. Не пережаривайте жирну їжу. Вона може залишати на поверхні невеликі плями. Щоб вивести їх необхідно замочити сковороду в теплій воді з рідким миючим засобом і потім вимити м'якою губкою. Якщо плями не отмылись, то нагрійте сковороду з невеликою кількістю оцту і потім помийте, як зазвичай. При наявності не відмитих плям використовувати посуд не рекомендується.
8. Охолоджуйте посуд перед миттям: занурення в холодну воду нагрітої сковороди може призвести до непоправної деформації посуду, пошкодити якість керамічної поверхні і зруйнувати керамічний шар.
9. Для збільшення терміну служби посуду не використовуйте металеві прилади, навіть якщо виробником зазначено, що це можна робити. Використовуйте тільки предмети з пластмаси, силікону або дерева.
10. Мити в посудомийній машині можна тільки в низькому температурному режимі (50° або ECO) з мінімальною кількістю миючого засобу; миття вручну із застосуванням рідких миючих засобів і м'яких губок сприяє збереженню функціональних і естетичних властивостей посуду. При частому і неправильному використанні посудомийної машини можлива втрата антипригарних властивостей поверхні. Останнє також може статися через твердої води і використання абразивних чистячих засобів.
11. Не використовуйте чистячі порошки та/або металеві мочалки.
12. З часом на посуді з керамічним покриттям можливе утворення плям або розлучень, які не позначаються на її споживчі властивості.
13. В цілях зменшення ймовірності появи плям достатньо заповнити дно посуду сумішшю води і хлорки у співвідношенні 1:1, залишивши її на 1 годину. Потім акуратно промити теплою водою та рідким миючим засобом, висушити і змастити рослинним маслом.
14. При використанні посуду на склокерамічних плитах слідкуйте, щоб вона не ковзала на плиті стояла рівно і стійко.
15. Незначні подряпини на поверхні і легка зміна кольору після використання посуду є нормальними, на них не поширюється гарантія.
Зберігайте посуд в спеціально відведеному для неї місці, не доступному для дітей, не піддавайте посуд ударів і не кидайте. Щоб уникнути пошкоджень антипригарного покриття не ставте посуд на тацю.
Пам'ятайте, щоб посуд прослужила Вам довго необхідно доглядати за нею і правильно використовувати, так як гарантія на виріб розповсюджується виключно на виробничі дефекти. У всіх інших випадках проблеми з'являються з-за недотримання правил експлуатації, описаних вище.
КомпанияFISSMAN™ знає, як створювати правильну посуд для здорового життя!