Сковорода Fissman - мрія господині
Данська бренд Fissman давно відомий на світовому ринку посуду. Особливу популярність цієї торгової марки принесли сковороди –споживачі їх оцінили за співвідношення якості і цінової політики. У компанії дуже великий асортимент сковорідок з різним антипригарним покриттям – від його якості залежить вартість.
Основний компонент, який використовується для створення керамічних антипригарних покриттів для посуду Fissman – кремній. Керамічне покриття, за особливою технологією нанесене на сковороду, дозволяє рівномірно розподілити тепло. Багато серії сковорідок, випущених цим датським брендом, оснащені індукційним дном (в якості прикладу можна назвати – PARMA, BISCUIT, CRYSTAL, МІСЯЧНИЙ КАМІНЬ, LA GRANITE, SPOTTY STONE). Сковороди Fissman рекомендуються для обсмажування продуктів.
Сковороди торгової марки Fissman можна придбати на будь-який смак: глибокі, млинцеві, вок, гриль. Багато моделей оснащені прозорими кришками і зручними відстібними ручками.
Mega Fissman – сковорода нового покоління
Сковороди Mega Fissman зроблені з литого алюмінію: в підготовлену форму заливається рідкий метал. Завдяки цьому залишається неушкодженою молекулярна структура металу. На виході виходять сковорідки з товстим дном і стінок –поверхня посуду рівномірно прогрівається.
На дні сковороди є сітка, вона служить для однорідного розподілу теплової енергії. Це ноу-хау компанії Fissman.
Використана інноваційна технологія п'ятишарового покриття з армованим покриттям кожного шару. Покриття складається з нано-молекул – мікро-частинок кераміки, срібла та мармуру.
П'ятишарові керамо-мармурове покриття забезпечує довгу і бездоганну роботу посуд Fissman цієї серії. Виробництво даної лінії налагоджено в Кореї.
Переваги:
екологічно чисте покриття, воно не може зашкодити вашому здоров'ю;
нано-молекули срібла сприяють дезінфекції;
при приготуванні їжі не потрібно масло;
стійке покриття – можна перемішувати їжу не тільки дерев'яними лопатками, але і спокійно користуватися металевими. Сковорода не боїться механічних пошкоджень, стійка до появи подряпин.
Ручка зроблена з термостійкого матеріалу – бакеліту, вона не нагрівається. Грамотне кріплення – можна не побоюватися, що в самий невідповідний момент ручка зірветься, а вміст сковороди опиниться на підлозі.
Не переносить різкої зміни температури. Перш ніж сковороду мити, вона повинна охолонути.
Як посмажити м'ясо з баклажанами на сковороді Fissman: рецепт
300 г свинини;
2 баклажана;
2 середніх цибулини;
сіль;
спеції.
Мясо нарезаем небольшими кусочками, присаливаем, добавляем специи. Даем замариноваться примерно полчаса. Тем временем разогреваем сковороду с антипригарным покрытием. Первые 5-7 минут обжариваем мясо на сильном огне. Затем уменьшаем температуру. Баклажаны прямо в кожуре нарезаем кружочками, лук – полукольцами. Не забываем мясо перемешивать. Спустя 7 минут отправляем на сковороду баклажаны. Если любите, чтобы они были сочными, то можно добавить немного растительного масла. Но и без него на сковороде Fissman овощи и мясо не пригорят. Коли баклажани зарум'яняться з обох сторін, додаємо цибулю. Ще хвилини 3 – і страва готова. Можна перекладати на тарілки і подавати на стіл.
Основний компонент, який використовується для створення керамічних антипригарних покриттів для посуду Fissman – кремній. Керамічне покриття, за особливою технологією нанесене на сковороду, дозволяє рівномірно розподілити тепло. Багато серії сковорідок, випущених цим датським брендом, оснащені індукційним дном (в якості прикладу можна назвати – PARMA, BISCUIT, CRYSTAL, МІСЯЧНИЙ КАМІНЬ, LA GRANITE, SPOTTY STONE). Сковороди Fissman рекомендуються для обсмажування продуктів.
Сковороди торгової марки Fissman можна придбати на будь-який смак: глибокі, млинцеві, вок, гриль. Багато моделей оснащені прозорими кришками і зручними відстібними ручками.
Mega Fissman – сковорода нового покоління
Сковороди Mega Fissman зроблені з литого алюмінію: в підготовлену форму заливається рідкий метал. Завдяки цьому залишається неушкодженою молекулярна структура металу. На виході виходять сковорідки з товстим дном і стінок –поверхня посуду рівномірно прогрівається.
На дні сковороди є сітка, вона служить для однорідного розподілу теплової енергії. Це ноу-хау компанії Fissman.
Використана інноваційна технологія п'ятишарового покриття з армованим покриттям кожного шару. Покриття складається з нано-молекул – мікро-частинок кераміки, срібла та мармуру.
П'ятишарові керамо-мармурове покриття забезпечує довгу і бездоганну роботу посуд Fissman цієї серії. Виробництво даної лінії налагоджено в Кореї.
Переваги:
екологічно чисте покриття, воно не може зашкодити вашому здоров'ю;
нано-молекули срібла сприяють дезінфекції;
при приготуванні їжі не потрібно масло;
стійке покриття – можна перемішувати їжу не тільки дерев'яними лопатками, але і спокійно користуватися металевими. Сковорода не боїться механічних пошкоджень, стійка до появи подряпин.
Ручка зроблена з термостійкого матеріалу – бакеліту, вона не нагрівається. Грамотне кріплення – можна не побоюватися, що в самий невідповідний момент ручка зірветься, а вміст сковороди опиниться на підлозі.
Не переносить різкої зміни температури. Перш ніж сковороду мити, вона повинна охолонути.
Як посмажити м'ясо з баклажанами на сковороді Fissman: рецепт
300 г свинини;
2 баклажана;
2 середніх цибулини;
сіль;
спеції.
Мясо нарезаем небольшими кусочками, присаливаем, добавляем специи. Даем замариноваться примерно полчаса. Тем временем разогреваем сковороду с антипригарным покрытием. Первые 5-7 минут обжариваем мясо на сильном огне. Затем уменьшаем температуру. Баклажаны прямо в кожуре нарезаем кружочками, лук – полукольцами. Не забываем мясо перемешивать. Спустя 7 минут отправляем на сковороду баклажаны. Если любите, чтобы они были сочными, то можно добавить немного растительного масла. Но и без него на сковороде Fissman овощи и мясо не пригорят. Коли баклажани зарум'яняться з обох сторін, додаємо цибулю. Ще хвилини 3 – і страва готова. Можна перекладати на тарілки і подавати на стіл.
Інші статті