Сковороди вок – азійські традиції на вашій кухні
Інтернет-магазин "Вмагазине-інтернет магазин посуду" в широкому асортименті представляє різноманітні аксесуари для кухні посуд, в тому числі сковороди різної глибини. Сама глибока сковорода – це, звичайно, азіатський вок. Незважаючи на своє східне походження, цей посуд для смаження міцно прижилася на кухнях європейських і російських господинь. Основною перевагою воков, які Ви можете купити в vmagazine.in.ua, є глибина і міцні товсті стінки. Спочатку в Китаї ця посуд застосовувалася на відкритому вогні для смаження в розпеченому маслі креветок, овочів, м'яса, рису чи риби. Але в такій сковороді зручно не тільки смажити, але і тушкувати, пропарювати тощо і навіть варити. Саме тому вона здобула таку любов покупців vmagazine.in.ua.
У сучасній кулінарії вок використовується не тільки для смаження в маслі, але і для приготування дієтичних корисних для здоров'я страв. За рахунок максимально високої температури на дні, продукти в воке готуються швидше, а значить, зберігають більше корисних речовин. Основне правило готування в воке – це нарізка продуктів дрібними і тонкими шматочками.
Спробуйте порадувати близьких такими простими, але дуже смачними стравами у воці:
Локшина з овочами і м'ясом |
Бульон с мясом и овощами |
В інтернет-магазині vmagazine.in.ua у широкому асортименті представлені не тільки сковороди, але й каструлі, пароварки а також посуд із чавуну.