Продавець "В магазине"-интернет магазин посуды розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
313 відгуків
"В магазине"-интернет магазин посуды
+380 (66) 053-34-27
+380 (66) 053-34-27

Сковороди вок – азійські традиції на вашій кухні

Інтернет-магазин "Вмагазине-інтернет магазин посуду" в широкому асортименті представляє різноманітні аксесуари для кухні посуд, в тому числі сковороди різної глибини. Сама глибока сковорода – це, звичайно, азіатський вок. Незважаючи на своє східне походження, цей посуд для смаження міцно прижилася на кухнях європейських і російських господинь. Основною перевагою воков, які Ви можете купити в vmagazine.in.ua, є глибина і міцні товсті стінки. Спочатку в Китаї ця посуд застосовувалася на відкритому вогні для смаження в розпеченому маслі креветок, овочів, м'яса, рису чи риби. Але в такій сковороді зручно не тільки смажити, але і тушкувати, пропарювати тощо і навіть варити. Саме тому вона здобула таку любов покупців vmagazine.in.ua.
У сучасній кулінарії вок використовується не тільки для смаження в маслі, але і для приготування дієтичних корисних для здоров'я страв. За рахунок максимально високої температури на дні, продукти в воке готуються швидше, а значить, зберігають більше корисних речовин. Основне правило готування в воке – це нарізка продуктів дрібними і тонкими шматочками.

Спробуйте порадувати близьких такими простими, але дуже смачними стравами у воці:

 

Локшина з овочами і м'ясом
Наріжте м'ясо тонкими шматочками і замаринуйте на півгодини в кисло-солодкому китайському соусі. Потім налийте масло в вок і розжарте сковороду до максимальної температури. Киньте м'ясо на сковороду і смажте на сильному вогні не більше 10...15 хвилин. Потім додайте до м'яса попередньо нарізані тонкими шматочками овочі, солодкий перець, цибулю-порей, пару часточок часнику і будь-які інші овочі за смаком. Помішуючи, продовжуйте смажити кілька хвилин. В кінці окиньте м'ясо з овочами на друшляк, дати стекти маслу. Змішайте м'ясо, овочі і локшину, додайте соус за смаком – і ситний обід в азіатському стилі готовий.

 

 Бульон с мясом и овощами
Первая часть рецепта повторяет предыдущее блюдо – нарежьте, замаринуйте и обжарьте мясо. Затем добавьте к мясу овощи. После того, как овощная мясная смесь будет готова, немного уменьшите огонь и добавьте в вок несколько половников бульона. Затем к этой смеси добавьте вареный рис, накройте крышкой и немного притомите. Через пару минут сытный бульон будет готов. Мясо в этом рецепте также отлично можно заменить креветками – в таком случае у вас будет наваристый экзотический креветочный суп. Горячий бульон можно слить в термос.



В інтернет-магазині vmagazine.in.ua у широкому асортименті представлені не тільки сковороди, але й каструлі, пароварки а також посуд із чавуну.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner