Інструкція з експлуатації посуду з алюмінію з антипригарним покриттям
КомпаніяFISSMAN™вже багато летприменяет алюміній для виготовлення окремих видів посуду з-за її привабливих властивостей.Посуд швидко і рівномірно нагрівається, добре тримає тепло, невибаглива і економічна.Посуд з алюмінію виробляється двома методами - штампуванням і литтям. Товщина стінок штампованого виробу становить не більше 4мм, литого – від 4мм до 10мм.
Основні властивості посуду з алюмінію:
- Володіє високою теплопровідністю (здатність металу рівномірно проводити тепловий потік енергії), завдяки цій властивості выэкономите електроенергію;
- Стійка до корозії, довговічна;
- Не токсична;
- Легка в експлуатації.
Класична сковорода з алюмінію мінімізує час приготування їжі і гарантує простоту в обігу. При тривалому використанні зберігає свою міцність, структуру і зовнішній вигляд.
Нанесення антипригарного покриття
Всі антипригарні покриття наносяться в безповітряному просторі, в три температурних режиму від 0°С до 438°С, кожен етап проходить з підвищенням температури.
Представляємо Вашій увазі посуд FISSMAN™з різними видами антипригарних покриттів. Всі вони відрізняються товщиною і ступенем стійкості до механічних впливів, але їх об'єднує ряд переваг, незамінних для сучасної господині, яка прагне до досконалості у всьому:
- Відсутність полімеру PTFE (тетрафторетилену) – різновид пластмаси, виділяє шкідливі для здоров'я людини речовини при нагріванні понад 200°С!
- Відсутність полімеру PFOA (політетрафторетилену) – токсична речовина, що використовується як зволожувач при нанесенні дешевих видів антипригарних покриттів!
- Покриття надміцні: не дряпаються і мають тривалий термін служби;
- Зберігають колір, не деформуються і не змінюють зовнішній вигляд при долголетнем використанні і миття;
- Забезпечують рівномірний розподіл температури при приготуванні їжі, надовго утримуючи тепло;
- Дозволяють готувати їжу з використанням мінімальної кількості жиру або масла, що дозволяє готувати менш калорійну і більш насичену поживними речовинами їжу;
- Легко миються як вручну, так і в посудомийній машині.
Еко-покрытиеВіоЕсоСегаміса®
Це новітнє керамічне покриття FISSMAN™, яке виготовляється за особливою технологією і являє собою безпечний, довговічний, практичний і екологічно нешкідливий антипригарний матеріал.
Покриття наноситься методом обливки, при низьких температурах в безповітряному просторі. Мають тришарову і п'ятишарову опцію покриття.
Переваги:
1. Довгострокова експлуатація при t° від 200 до 450℃.
2. Є водовідштовхувальним, не в'язким, тому плями легко видаляються з нього.
3.Пройшов суворі випробування на відповідність стандартам FDA (Управління з нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів) і може наноситися на продукцію і різні ємкості, що знаходяться в тісному контакті з тілом людини і продуктами харчування.
4. Покриття виготовлене на водяній основі, є екологічним і нетоксичним.
5. Зберігає корисні властивості і вітаміни.
6. Це - наноматеріал з відмінним антибактеріальною дією.
7. Володіє ефектом проникаючого інфрачервоного прогріву – тепло проникає в їжу на глибину до 3 см, що прискорює нагрівання. Зменшується енергоспоживання, а тепло рівномірно розподіляється по всій поверхні.
8. Технологія нанесення при низьких температурах ефективно захищає міцність матеріалу.
9. Посуд з антипригарним керамічним покриттям не іржавіє, не боїться впливу агресивних хімічних середовищ, що містяться в продуктах, начебто кислот і лугів, в такому посуді можна зберігати їжу в холодильнику.
В результаті додавання різних керамічних компонентів, сковорода може бути абсолютно будь-якого кольору. Колірна гамма в даному випадку просто не знає меж – від бежевого до фіолетового тонів.
Догляд за посудом
Використовувати посуд FISSMAN™ для приготування їжі можна на різних типах плит:газових, електричних, склокерамічних і індукційних плитах, а також в духових шафах (див. інструкцію по конкретному товару).
Перед використанням промити теплою водою з мильним розчином, видаливши етикетки. Після використання змити залишки їжі миючим засобом для посуду і протерти вологою м'якою тканиною або паперовим рушником.
УВАГА!
Не подвергайте посуду термошоку: никогда не помещайте горячую посуду под холодную воду и не ставьте на холодную поверхность - это может привести к повреждению внутреннего покрытия посуды и повлечь появление незаметных микротрещин на поверхности керамики, привести к снижению ее антипригарных свойств. Не оставляйте пустую посуду с керамическим покрытием на огне. Диаметр конфорки не должен превышать диаметра посуды. Особенно важно это условие для газовых горелок. Мыть такую посуду следует только мягкой губкой или тряпкой в теплой воде. Використання металевої стружки, нейлону або абразивних миючих засобів категорично забороняється. Використовуйте безпечні м'які миючі засоби.
В посудомийній машині дотримуйтесь температурний режим (не більше 50°С) і використовуйте миючі засоби без вмісту абразивів і лугів!