Продавець "В магазине"-интернет магазин посуды розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
313 відгуків
"В магазине"-интернет магазин посуды
+380 (66) 053-34-27
+380 (66) 053-34-27

Інструкція з експлуатації посуду з алюмінію з антипригарним покриттям

КомпаніяFISSMAN™вже багато летприменяет алюміній для виготовлення окремих видів посуду з-за її привабливих властивостей.Посуд швидко і рівномірно нагрівається, добре тримає тепло, невибаглива і економічна.Посуд з алюмінію виробляється двома методами - штампуванням і литтям. Товщина стінок штампованого виробу становить не більше 4мм, литого – від 4мм до 10мм.

Основні властивості посуду з алюмінію:

  • Володіє високою теплопровідністю (здатність металу рівномірно проводити тепловий потік енергії), завдяки цій властивості выэкономите електроенергію;
  • Стійка до корозії, довговічна;
  • Не токсична;
  • Легка в експлуатації.

Класична сковорода з алюмінію мінімізує час приготування їжі і гарантує простоту в обігу. При тривалому використанні зберігає свою міцність, структуру і зовнішній вигляд.

Нанесення антипригарного покриття

Всі антипригарні покриття наносяться в безповітряному просторі, в три температурних режиму від 0°С до 438°С, кожен етап проходить з підвищенням температури.

Представляємо Вашій увазі посуд FISSMAN™з різними видами антипригарних покриттів. Всі вони відрізняються товщиною і ступенем стійкості до механічних впливів, але їх об'єднує ряд переваг, незамінних для сучасної господині, яка прагне до досконалості у всьому:

  •     Відсутність полімеру PTFE (тетрафторетилену) – різновид пластмаси, виділяє шкідливі для здоров'я людини речовини при нагріванні понад 200°С!
  •     Відсутність полімеру PFOA (політетрафторетилену) – токсична речовина, що використовується як зволожувач при нанесенні дешевих видів антипригарних покриттів!
  • Покриття надміцні: не дряпаються і мають тривалий термін служби;
  • Зберігають колір, не деформуються і не змінюють зовнішній вигляд при долголетнем використанні і миття;
  • Забезпечують рівномірний розподіл температури при приготуванні їжі, надовго утримуючи тепло;
  • Дозволяють готувати їжу з використанням мінімальної кількості жиру або масла, що дозволяє готувати менш калорійну і більш насичену поживними речовинами їжу;
  • Легко миються як вручну, так і в посудомийній машині.

Еко-покрытиеВіоЕсоСегаміса®

Це новітнє керамічне покриття FISSMAN™, яке виготовляється за особливою технологією і являє собою безпечний, довговічний, практичний і екологічно нешкідливий антипригарний матеріал.

Покриття наноситься методом обливки, при низьких температурах в безповітряному просторі. Мають тришарову і п'ятишарову опцію покриття.

Переваги:

1. Довгострокова експлуатація при t° від 200 до 450.

2. Є водовідштовхувальним, не в'язким, тому плями легко видаляються з нього.

3.Пройшов суворі випробування на відповідність стандартам FDA (Управління з нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів) і може наноситися на продукцію і різні ємкості, що знаходяться в тісному контакті з тілом людини і продуктами харчування.

4. Покриття виготовлене на водяній основі, є екологічним і нетоксичним.

5. Зберігає корисні властивості і вітаміни.

6. Це - наноматеріал з відмінним антибактеріальною дією.

7. Володіє ефектом проникаючого інфрачервоного прогріву – тепло проникає в їжу на глибину до 3 см, що прискорює нагрівання. Зменшується енергоспоживання, а тепло рівномірно розподіляється по всій поверхні.

8. Технологія нанесення при низьких температурах ефективно захищає міцність матеріалу.

9. Посуд з антипригарним керамічним покриттям не іржавіє, не боїться впливу агресивних хімічних середовищ, що містяться в продуктах, начебто кислот і лугів, в такому посуді можна зберігати їжу в холодильнику.

В результаті додавання різних керамічних компонентів, сковорода може бути абсолютно будь-якого кольору. Колірна гамма в даному випадку просто не знає меж – від бежевого до фіолетового тонів.

Догляд за посудом

Використовувати посуд FISSMAN™ для приготування їжі можна на різних типах плит:газових, електричних, склокерамічних і індукційних плитах, а також в духових шафах (див. інструкцію по конкретному товару).

Перед використанням промити теплою водою з мильним розчином, видаливши етикетки. Після використання змити залишки їжі миючим засобом для посуду і протерти вологою м'якою тканиною або паперовим рушником.

УВАГА!

Не подвергайте посуду термошоку: никогда не помещайте горячую посуду под холодную воду и не ставьте на холодную поверхность - это может привести к повреждению внутреннего покрытия посуды и повлечь появление незаметных микротрещин на поверхности керамики, привести к снижению ее антипригарных  свойств. Не оставляйте пустую посуду с керамическим покрытием на огне. Диаметр конфорки не должен превышать диаметра посуды. Особенно важно это условие для газовых горелок. Мыть такую посуду следует только мягкой губкой или тряпкой в теплой воде. Використання металевої стружки, нейлону або абразивних миючих засобів категорично забороняється. Використовуйте безпечні м'які миючі засоби.

В посудомийній машині дотримуйтесь температурний режим (не більше 50°С) і використовуйте миючі засоби без вмісту абразивів і лугів!

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner