Продавець "В магазине"-интернет магазин посуды розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
237 відгуків
"В магазине"-интернет магазин посуды
+380 (66) 053-34-27
+380 (66) 053-34-27

Пластикові контейнери для зберігання продуктів Fissman

Компанія FISSMAN™виробляє харчові контейнери неглибокого вакуумавсевозможных розмірів і форм з термостійкого пластику – це абсолютно нова технологія повноцінного збереження продуктів харчування. Їх застосування розраховане в широкому діапазоні температур від -25°C до +125°C. Терміни зберігання продуктів збільшуються мінімум в два, а максимум у п'ять разів відносно стандартних умов. Всі відомі перш способи довготривалого зберігання продуктів харчування: заморожування, пастеризація, кип'ятіння, додавання солі, і консервування приводять до зміни їх структури і смакових якостей, а також значно знижують кількість містяться в них вітамінів і мінералів. У вакуумних контейнерах продукти захищені від негативного впливу кисню і залишаються такими ж свіжими, як в день їх придбання. Видаливши, повітря з ємностей, Ви можете практично і безпечно для здоров'я зберігати харчові продукти в домашніх умовах, брати їх з собою на роботу, дачу, на пікнік. Вакуумні контейнери дозволяють уникнути зневоднення продуктів і освіти на місцях зрізу засохлою скоринки, особливо у таких продуктів, як сир, шинка, ковбаса, овочі і фрукти. Завдяки вакуумним контейнерів Ви можете уникнути появи плісняви, а також продовжити терміни зберігання продуктів без зміни їх органічних властивостей, збережіть колір, запах, вітаміни і мінеральні солі.

Інструкція по використанню

вакуумного контейнера

1. Заповніть контейнер продуктами, залишаючи 20% об'єму контейнера вільним.

2. Закрийте контейнер кришкою. Пристебніть кришку засувками до ємності контейнера. Перед закриттям переконайтеся, що край контейнера і силіконова прокладка кришки чисті. Дозвольте дрібним часткам продукту осісти, щоб запобігти їх попадання в механізм.

3. Злегка натисніть рукою на кришку контейнера і откачивайте повітря до тих пір, поки силіконовий клапан не опуститься вниз. Клапан з клямкою влаштований таким чином, що повітря через нього рухається тільки в одному напрямку (назовні).

4. Для відкриття контейнера підніміть фіксатор клапана і тримайте до тих пір, поки вакуум повністю не підніметься.

5. Відкрийте контейнер.

Рекомендації по догляду за вакуумним контейнером:

- Використовуйте рідкі засоби для миття ємності контейнера,

- Протирайте кришку злегка вологою тканиною,

- Очищайте силіконову прокладку кришки ватною паличкою,

- Не допускайте забруднення

- Не можна виймати силіконову прокладку для проведення очищення кришки.

 

УВАГА:

 

- Теплі продукти перед закриттям в герметичному контейнері слід спершу охолодити, щоб уникнути утворення конденсату,

- Часте відкриття кришки при зберіганні продуктів порушує оптимальний ефект герметизації,

- Контейнер не можна нагрівати на відкритому вогні, на плиті або використовувати у звичайній духовий печі,

- Кришку контейнера не можна нагрівати в мікрохвильовій печі.

- Заморожувати можна тільки ємність контейнера, без кришки!

- Мити в посудомийній машині можна тільки ємність контейнера!

- Не знімати клапан з кришки контейнера!

- Контейнер може зберігатися в холодильнику.Охолоджуйте приготовані страви перед закладкою в контейнер, щоб уникнути утворення конденсату!

- Вакуумний контейнер можна використовувати для маринування продуктів для скорочення часу маринування.

- Іноді зміна тиску повітря, температури або тривалий період зберігання призводять до зменшення вакууму в ємності контейнера, і індикатор вакууму піднімається. У цьому випадку просто додатково выкачайте повітря.

 

Терміни зберігання продуктів в контейнерах неглибокого вакууму

 

Вакуум в цих контейнерах слабкіше, ніж біля контейнерів з насосом, і, відповідно, терміни зберігання продуктів трохи менше.

Строки зберігання в холодильнику (при температурі від 3°до 5°C) при дотриманні всіх вищезазначених рекомендацій:

- для м'яса з 3 до 10 днів,

- для сиру з 12 до 25 днів,

- для овочів з 4 до 8 днів,

- для хліба з 2 до 10 днів,

- для тістечок з 4 до 10 днів.

 

Вакуумні контейнери для продуктів сертифіковані і мають гарантію якості.

Гарантійний термін експлуатації контейнера - 1 рік.

Гарантія не поширюється на пошкодження, отримані в результаті неналежного використання контейнера або недотримання інструкції з експлуатації контейнера.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner