Поради по догляду та використання
— Мийте ножі відразу після використання. Уникайте тривалого зіткнення ножів з залишками їжі;
— Не використовуйте соду, чистячі засоби, що містять хлор або хлориди, так як вони викликають корозію сталі і «з'їдають» початковий блиск;
— Не використовуйте абразивні засоби для чищення, металеві та синтетичні щітки;
— В посудомийних машинах розміщуйте ножі лезом вниз, в окремих від іншого посуду кошиках, таким чином, ви зможете уникнути подряпин на ножах;
— Не залишайте ножі зануреними у воду на тривалий термін, особливо, жорсткою водою, яка шкідливо впливає на метал;
— Відразу після миття витирайте ножі за допомогою м'яких тканин або всмоктують губок;
— Сушіння в посудомийній машині не достатньо, щоб уникнути корозії. Після того, як цикл сушіння закінчився, витріть виробу тканиною;
— Намагайтеся не залишати столові прилади на довгий час в посудомийній машині.
Рекомендується періодично використовувати мусаты для підтримки ножа в робочому стані.