Продавець "У магазині"-інтернет магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
485 відгуків
"У магазині"-інтернет магазин
+380 (66) 053-34-27

Святковий стіл на 8 Березня – 4 гарних рецепта

Вітаємо прекрасних жінок з 8 Березня! Наш магазин працює для вас, щоб вам було легко і приємно займатися своїми кухонними обов'язками. Але в цей день ви повинні або мінімум часу провести на кухні, або насолоджуватися сервіруванням стола від чоловіка. В обох випадках знадобляться рецепти красивих, але легких і смачних страв – саме такі ми підібрали для вас і ваших чоловіків.

 

 Стейк сьомги на 8 Березня Десерт на 8 Березня

 

Закуска – червона риба в авокадо

 

Для цієї барвистою закуски потрібна тільки червона риба, авокадо і лимонний сік.

 

1. Авокадо надрізається ножем посередині уздовж плоду, розламується на 2 половинки, кісточка прибирається – щоб вийшли 2 «човники».

2. Червона риба очищається від шкіри і кісток, ріжеться дрібними кубиками.

3. М'якоть авокадо надрізається ромбиком, але не виймається з шкірки.

4. Зверху викладається риба і поливається лимонним соком.

5. Подається з чайною ложечкою – треба виймати з шкірки, м'якоть з рибою і є.

 

 

 

Легкий різнобарвний салат в стильному оформленні

 

Знадобиться:

 

– 350 г курячої печінки;

– 1 цибулина;

– 5 перепелиних яєць;

– 4 помідори черрі;

– 3 стіл. л. оливкової олії;

– 1,5 стіл. л. соєвого соусу;

– 1 стіл. л. рідкого меду;

– 1 стіл. л. лимонного соку;

– зелень – листя салату рукола, петрушка, зелена цибуля та ін. за смаком.

 

Приготування:

 

Для заправки змішати в мисочці оливкова олія, соєвий соус, мед і лимонний сік.

 

Для основи обсмажте курячу печінку з цибулею.

 

На порційну тарілку викладіть по периметру листя салату, зверху розкладіть печінку. Розріжте навпіл варені перепелині яйця і помідори черрі, красиво розкладіть на печінці. Прикрасьте салат цілими листочками зелені.

 

 

 

Красиве спекотне як у ресторані – стейк сьомги під грибним соусом

 

Порційне печеня під ніжним соусом – не таке важке, як м'ясне, ефектно виглядає і дуже смачне.

 

Візьміть:

 

– 2 стейки сьомги (можна лосось або форель);

– по 2 ч. л. оливкової олії і соку лимона;

– 150 г свіжих печериць;

– 200 мл вершків;

– 1 цибулину;

– 1 стіл. л. борошна;

– сіль, перець, зелень.

 

Приготування риби:

 

Натріть стейки сіллю, перцем, лимонним соком і оливковою олією. Візьміть форму для запікання, змастіть рослинною олією і готуйте стейки в духовці 15 хвилин при 200°C.

 

 

Приготування соусу:

 

Наріжте гриби пластинками, цибулю подрібніть. Посоліть і обсмажуйте до золотистого кольору. Всипте борошно, перемішайте, влийте вершки і перемішуйте до утворення густої однорідної маси. Додайте рубану зелень.

 

Подача:

 

На тарілку покладіть зелень, запечену рибу і полийте грибним соусом.

 

 

Яскравий ягідний десерт – торт без випічки

 

Желейний сметанно-ягідний десерт приголомшливо виглядає (особливо, якщо взяти фігурну форму для застигання), не такий калорійний як торт і готується дуже швидко.

 

Потрібно:

 

– будь-які фрукти і ягоди (полуниця, ананас, ківі, персик, чорниця) – 300 г;

– бісквітне печиво – 150 г;

– желатин – 10 г;

– сметана 20-відсоткової жирності – 40 мл;

– різнобарвний мармелад, готове желе (несолодке) – 100 г;

– цукрова пудра – 2 стіл. л.

 

Приготування:

 

Залийте желатин водою відповідно до інструкції на упаковці і залиште набухати. Потім додайте желатин в сметану, всипте цукрову пудру і перемішайте. Покладіть в сметанную суміш нарізаний мармелад, желе, ягоди і фрукти.

 

Форму для застигання застелити харчовою плівкою. Додайте в десерт поламане печиво і перелийте масу у форму. Залиште застигати в холодильнику. Краще зробити це 7 березня, щоб десерт настоявся протягом ночі.

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner