714 ₴
Чавунна сковорідка невеликого діаметру – 220 мм ідеально підходить для однієї особи або ж невеликої сім’ї як універсальна сковорідка для щоденного користування. Якщо ж родина велика, господині теж стане в нагоді така сковорідка для пасерування, смаження яєчні для діток, розігрівання страв тощо. Тобто, річ універсальна і однозначно має бути на кухні кожної господині.
Перевага чавуну саме в тому, що смакові властивості приготованих страв надзвичайні! Чавун дуже добре акумулює тепло і зберігає його довгий час, тому страва, після вимкнення плити, ще тривалий час томиться та насичується ароматами.
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді,
Сковорідка комплектується скляною кришкою,
Додатково можна придбати скляну кришку потрібного діаметру.
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати!
Щоразу після приготування очищуйте сковороду у такий спосіб.
Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби).
Крок 2 - Просушіть сковороду на плиті до повного випаровування вологи.
Крок 3 - Додайте у сковороду трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути.
У такому стані сковороду потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizoll |
Колір | Чорний |