142 ₴
Опис:
Гастрономічний ніж - вибір знавців. Він підійде для нарізання продуктів на ідеально тонкі шматочки завдяки довгим і вузьким лезом. Ніж нагоді і для приготування страв японської кухні - суші і сашимі.
Характеристики:
матеріал леза | нержавіюча сталь |
матеріал ручки | пластик |
тип | гастрономічний ніж |
серія | "Kalahari" |
довжина ножа | 33 см |
довжина леза | 20 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 13 см |
вага | 0.145 кг |
колір | бежевий |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 20 |
Довжина ножа | 33 |