880 ₴
Опис:
Ніж Сантоку призначений для шинкування овочів, тонкої нарізки, оброблення м'яса та риби.
Ножі серії Takatsu виготовлені з японської низьковуглецевої сталі 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості.
Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/-2 одиниць за шкалою Роквелла.
Леза легко заточуються і довгий час залишаються гострими.
Завдяки спеціальним отворам і покриттю Sand Blasted продукти не прилипають до клинка при нарізуванні.
Кожна модель оснащена больстером з нержавіючої сталі рівномірно распределяющим навантаження під час роботи.
Ергономічна поліпропіленова рукоятка міцно зафіксована трьома болтами. Вона володіє підвищеною комфортністю і не вислизає з рук при роботі.
Характеристики:
матеріал леза | нержавіюча сталь |
серія | "Takatsu" |
марка стали | 420J2 |
матеріал ручки | пластик |
тип | кухонний ніж |
довжина ножа | 31 см |
довжина леза | 18 см |
ширина | см |
товщина | 3 мм |
довжина ручки | 13 см |
вага | 0.237 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 18 |
Довжина ножа | 31 |
Матеріал | Пластик |