724 ₴
Опис:
Ніж Сантоку призначений для шинкування овочів, тонкої нарізки, оброблення м'яса та риби. Поглиблення на поверхні полегшують використання: в них при нарізці залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.
Ножі серії Shinto виготовлені з нержавіючої сталі 3Cr13, створеної азіатськими технологами. Металургам вдалося отримати матеріал з відмінними експлуатаційними характеристиками.
До достоїнств ножів стали 3Cr13 потрібно віднести міцність, твердість, стійкість до зношування.
Леза мають двосторонню симетричну заточку по всій довжині ріжучої кромки, що забезпечує легку нарізку і розбирання.
Завдяки покриттю Black non-stick coating продукти не прилипають до клинка при нарізуванні, а сталь максимально захищена від пошкоджень.
Завдяки фінішному сатинированию ручки з нержавіючої сталі не ковзають, щільно лягаючи в руку.
Точне безшовне з'єднання клинка з руків'ям – запорука високої гігієнічності виробів.
Незаперечні плюси таких виробів – естетичний зовнішній вигляд і легкість.
Щоб продовжити термін служби ножів, їх слід мити вручну.
Характеристики:
матеріал леза | нержавіюча сталь |
марка стали | 3Cr13 |
матеріал ручки | нержавіюча сталь |
тип | ніж сантоку |
серія | "Shinto" |
довжина ножа | 30 см |
довжина леза | 18 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 12 см |
вага | 0.31 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 18 |
Довжина ножа | 30 |