866 ₴
Опис:
Ніж Сантоку призначений для шинкування овочів, тонкої нарізки, оброблення м'яса та риби.Функціональність ножа обумовлена унікальною обробкою клинка Hammering, яка виключає тертя і налипання продуктів на лезо під час нарізки.
У серію Hattori увійшли кухонні ножі з японської сталі 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/-2 одиниць за шкалою Роквелла.
Кожна модель оснащена больстером з нержавіючої сталі рівномірно распределяющим навантаження під час роботи.
Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.
Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.
Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни.
Затачиваемые під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.
Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.
Характеристики:
матеріал леза | нержавіюча сталь |
марка стали | 420J2 |
матеріал ручки | пластик |
тип | ніж сантоку |
серія | "Hattori" |
довжина ножа | 23 см |
довжина леза | 13 см |
ширина | 3.5 см |
товщина | 0.15 см |
довжина ручки | 10 см |
вага | 0.16 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Тип | Японський кухарський ніж |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 13 |
Довжина ножа | 23 |