420 ₴
Опис:
Ніж Сантоку призначений для шинкування овочів, тонкої нарізки, оброблення м'яса та риби. Поглиблення на поверхні полегшують використання: в них при нарізці залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.
Кухонні ножі серії "Wakizashi" виготовлені з сталі 50CrMoV15, створеної азіатськими технологами. Металургам вдалося отримати матеріал з відмінними експлуатаційними характеристиками.
До достоїнств ножів з 50CrMoV15 потрібно віднести міцність, твердість, стійкість до зношування.
Леза мають двосторонню симетричну заточку по всій довжині ріжучої кромки, що забезпечує легку нарізку і розбирання.
Характеристики:
матеріал леза | нержавіюча сталь |
марка стали | 50CrMoV15 |
матеріал ручки | дерево |
тип | сантоку (японський ніж) |
серія | "Wakizashi" |
довжина ножа | 31 см |
довжина леза | 18 см |
ширина | см |
висота | 4.5 см |
довжина ручки | 13 см |
вага | кг |
колір | коричневий |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 18 |
Довжина ножа | 31 |