825 ₴
Опис:
Ніж Сантоку призначений для шинкування овочів, тонкої нарізки, оброблення м'яса та риби. Поглиблення на поверхні полегшують використання: в них при нарізці залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.
Ножі серії "Nowaki" виготовлено з японської низьковуглецевої сталі 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості.
Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/-2 одиниць за шкалою Роквелла.
Леза легко заточуються і довгий час залишаються гострими.
Матеріал рукояток - нержавіюча сталь 18/10, більш відома як хірургічна.
Завдяки фінішному сатинированию ручки не ковзають, щільно лягаючи в руку.
Точне безшовне з'єднання клинка з руків'ям - запорука високої гігієнічності виробів.
Характеристики:
матеріал леза | нержавіюча сталь |
марка стали | 420J2 |
матеріал ручки | нержавіюча сталь |
тип | сантоку (японський ніж) |
серія | "Nowaki" |
довжина ножа | 29.5 см |
довжина леза | 18 см |
ширина | см |
висота | 4.6 см |
довжина ручки | 11.5 см |
вага | кг |
колір | сталевий |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 18 |
Довжина ножа | 29.5 |