671 ₴
Опис:
Нож Сантоку - це багатофункціональний виріб. Для шинковок овочів, тонкої нарізки, розмежування м’яса та риби. Заглиблення на поверхні легше використовувати, оскільки в них залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.
У серію Hattori Прийшли кухонні ножі з японської сталі 420J2. Вона була розроблена для виробництва, що експлуатується в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і знососта, загартована до 53 +/2 одиниць за шкалою Роквелла.
Кожна модель оснащена більстером з нержавіючої сталі рівномірно розподіляючи навантаження під час роботи.
Поліпропиленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.
Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і добре виконує свою роботу.
Всі елементи ножі підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності й гігієни.
Заточені під оптимальним кутом леза залишаються бездоганними гострими.
Щоб продовжити термін служби, його слід мити вручну.
Характерики:
матеріал леза | нержавіюча сталь |
Імперська марка сталі | 420J2 |
матеріал ручки | пластик |
тип | нож сантоку |
серия | "Hattori" |
довжина ніжки | 23.5 см |
Довжина леза | 13 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 10.5 см |
вага | 0.16 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Тип | Японський кухарський ніж |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 13 |
Довжина ножа | 23.5 |