1 047 ₴
Опис:
Ніж Сантоку призначений для шаткування овочів, тонкого нарізання, оброблення м'яса та риби. Поглиблення на поверхні леза полегшують використання: у них під час нарізання залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо. Кухонні ножі серії Kitakami виготовлені з високолегованої німецької сталі X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла та мають безліч переваг.
• Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.
• Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині різальної крайки, що забезпечує легке нарізання та оброблення.
• Потовщена п'ята клинка запобігає зісковзуванню пальців на лезо та забезпечує додатковий упор під час роботи.
•Кожна модель обладнана больстером із неіржавкої сталі рівномірно розподіляльним навантаженням під час роботи.
•Рукоятка з ABS у класичному дизайні міцно зафіксована трьома болтами.
•Благодаря матовому покриттю вона стійка до ковзання й забезпечує безпечну роботу.
Щоб продовжити термін експлуатації ножа, його треба мити вручну.
Кухонні ножі від компанії Fissman поєднують у собі зручність, чудову гостроту та довговічність. Вибирайте найкраще для своєї сім'ї: довіртеся досвіду Fissman!
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | X50CrMoV15 |
матеріал ручки | пластик |
тип | нож сантоку |
серія | "Kitakami" |
довжина ножа | см |
довжина леза | 18 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | см |
вага | кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 18 |
Матеріал | Пластик |