597 ₴
Опис:
Ніж Сантоку використовують для шиття овочів, тонкої нарізки, розрізання м’яса та риби. Заглиблення на поверхні легше використовувати, оскільки в них залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.
Кухонні ножі серії Tanto Kuro Виготовлення сталі 3Cr13, створена азіатськими технологами. Металургам вдалося отримати матеріал з чудовими експлуатаційними характеристиками.
До переваг ножів з 3Cr13 Потрібно мати міцність, твердість і стійкість до зносу.
Лезія має двобічну симетричну нитку по всій довгій кроні, що забезпечує легкій нарізки й розділку.
Три болти зафіксовано за допомогою міцної руки з ABS-пластика.
Щоб продовжити термін служби, його слід мити вручну.
Характерики:
матеріал леза | нержавіюча сталь |
Імперська марка сталі | 3Cr13 |
матеріал ручки | пластик |
тип | нож сантоку |
серия | "Tanto" |
довжина ніжки | 29.5 см |
Довжина леза | 18 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 11,5 см |
вага | 0,23 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 18 |
Довжина ножа | 29.5 |
Матеріал | Пластик |