904 ₴
Опис:
Філейний ніж — неоціненний помічник під час нарізування. Він призначений для отримання філе риби, м'яса та птиці. Завдяки довгому та вузькому (іноді гнучкому) леза легко домогтися тонких, ідеально рівних скибочок. Кухонні ножі серії Kitakami виготовлені з високолегованої німецької сталі X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла та мають безліч переваг.
• Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.
• Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині різальної крайки, що забезпечує легке нарізання та оброблення.
• Потовщена п'ята клинка запобігає зісковзуванню пальців на лезо та забезпечує додатковий упор під час роботи.
•Кожна модель обладнана больстером із неіржавкої сталі рівномірно розподіляльним навантаженням під час роботи.
•Рукоятка з ABS у класичному дизайні міцно зафіксована трьома болтами.
•Благодаря матовому покриттю вона стійка до ковзання й забезпечує безпечну роботу.
Щоб продовжити термін експлуатації ножа, його треба мити вручну.
Кухонні ножі від компанії Fissman поєднують у собі зручність, чудову гостроту та довговічність. Вибирайте найкраще для своєї сім'ї: довіртеся досвіду Fissman!
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | X50CrMoV15 |
матеріал ручки | пластик |
тип | ніж філейний |
серія | "Kitakami" |
довжина ножа | 32.5 см |
довжина леза | 20 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 12.5 см |
вага | 0.13 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Філейний ніж |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 20 |
Довжина ножа | 32.5 |
Матеріал | Пластик |