1 832 ₴
Опис:
Гастрономічний або філейний ніж Fissman "Kojiro" чудовий помічник під час нарізування. Лезо дуже тонке та гнучке, що полегшує оброблення м'яса та риби на філі. Він дуже зручний також для приготування корочо, наприклад, з яловичини або лосося. Завдяки довгому та вузькому леза легко домогтися тонких, ідеально рівних скибочок. Стійкість до корозії й довговічність завдяки особливій технології загартування металу холодом Korudo до оптимального рівня 58 HRC за шкалою Роквелла. Лезо виготовлене з високовуглецевої японської сталі AUS-8, ця сталь дуже міцна та чудово тримає заточення. Ніж вручну доведений на водному точильному камені зернистістю 6000 гритів для бездоганної гостроти. Ідеальний кут різання завдяки заточенню 15-17 градусів на бік. Колодка ножа виготовлена з висококласного водонепроникного зносостійкого матеріалу G-10, який чудово витримує як низькі, так і високі температури, завдяки якому ніж не ковзає в руці та не вбирає сторонні запахи. Паковання з текстурного картону преміумкласу зі срібним тисненням не залишить байдужим жодного справжнього поціновувача ножів високої якості.
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | AUS-8 |
матеріал ручки | композитне скловолокно |
тип | ніж гастрономічний |
серія | "Kojiro" |
довжина ножа | 31 см |
довжина леза | 18 см |
ширина | 3.3 см |
товщина | 2.5 мм |
довжина ручки | 13 см |
вага | 0.4 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Чорний |
Тип | Філейний ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 18 |
Довжина ножа | 31 |