884 ₴
Опис:
Ніж Сантоку призначений для шаткування овочів, тонкого нарізання, оброблення м'яса та риби. Поглиблення на поверхні полегшують використання: у них під час нарізання залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.
Кухонні ножі серії "Magnum" виготовлені зі сталі X50CrMoV15, створеної азійськими технологами. Металург вдалося отримати матеріал із чудовими експлуатаційними характеристиками.
До переваг ножів з X50CrMoV15 потрібно віднести міцність, твердість, стійкість до зношування.
Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині різальної крайки, що забезпечує легке нарізання та оброблення.
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | X50CrMoV15 |
матеріал ручки | пластик |
тип | сантоку (японський ніж) |
серія | "Magnum" |
довжина ножа | 24.5 см |
довжина леза | 13 см |
ширина | 2 мм |
висота | 3.5 см |
довжина ручки | 11.5 см |
вага | 0.17 кг |
колір | білий |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Білий |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 13 |
Довжина ножа | 24.5 |
Матеріал | Пластик |