689 ₴
Опис:
Ніж Сантоку призначений для шаткування овочів, тонкого нарізання, оброблення м'яса та риби. Отвори на поверхні леза полегшують використання: у них під час нарізання залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо. Ножі серії Bergen виготовлені з неіржавкої сталі 3Cr13, створеної азійськими технологами. Металург вдалося отримати матеріал із чудовими експлуатаційними характеристиками. Ножі мають безліч переваг.
• До переваг ножів з 3Cr13 потрібно віднести міцність, твердість, стійкість до зношування.
• Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині різальної крайки, що забезпечує легке нарізання та оброблення.
• Завдяки фінішному сатинуванню ручки з неіржавкої сталі не ковзають, щільно лягаючи в руку.
• Точне безшовне з'єднання клинка з ручкою — запорука високої гігієнічності виробів. Незаперечні плюси таких виробів — естетичний зовнішній вигляд і легкість.
Щоб продовжити термін експлуатації ножа, його треба мити вручну.
Кухонні ножі від компанії Fissman поєднують у собі зручність, чудову гостроту та довговічність. Вибирайте найкраще для своєї сім'ї: довіртеся досвіду Fissman!
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | 3Cr13 |
матеріал ручки | неіржавка сталь |
тип | сантоку (японський ніж) |
серія | "Bergen" |
довжина ножа | 24 см |
довжина леза | 13 см |
ширина | 2 мм |
висота | 4 см |
довжина ручки | 11 см |
вага | 0.17 кг |
колір | сталевий |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 13 |
Довжина ножа | 24 |