919 ₴
Опис:
Кухарський ніж незамінний помічник на кухні. Ним можна нарізати філе, нашаткувати овочі, обробити м'ясо. Ним також легко тиснути часник та інші спеції, відбивати заготівки для стейків або розбивати панцир крабів. Кухонні ножі серії Katsumoto виготовлені з високолегованої японської сталі AUS-6, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла та мають безліч переваг.
• Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.
• Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині різальної крайки, що забезпечує легке нарізання та оброблення.
• Кожна модель обладнана больстером із неіржавкої сталі рівномірно розподіляльним навантаженням під час роботи.
• Ручка з витонченого POM матеріалу має елегантну форму, забезпечує надійне захоплення та приємні тактильні відчуття.
• Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання й забезпечує безпечну роботу.
Щоб продовжити термін експлуатації ножа, його треба мити вручну.
Кухонні ножі від компанії Fissman поєднують у собі зручність, чудову гостроту та довговічність. Вибирайте найкраще для своєї сім'ї: довіртеся досвіду Fissman!
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | AUS-6 |
матеріал ручки | пластик |
серія | "Katsumoto" |
тип | кухарський (шеф-ніж) |
довжина ножа | 32 см |
довжина леза | 20 см |
ширина | 4.5 см |
висота | 2 см |
довжина ручки | 12 см |
вага | 0.28 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Чорний |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 20 |
Довжина ножа | 32 |
Матеріал | Пластик |