843 ₴
Опис:
Гастрономічний ніж — вибір знавців. Він підійде для нарізання будь-яких продуктів на ідеально тонкі шматочки завдяки довгому та вузькому лезу. Він стане в пригоді і для приготування страв японської кухні — суші та сашимі. Кухонні ножі серії Katsumoto виготовлені з високолегованої японської сталі AUS-6, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла та мають безліч переваг.
• Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.
• Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині різальної крайки, що забезпечує легке нарізання та оброблення.
•Кожна модель обладнана больстером із неіржавкої сталі рівномірно розподіляльним навантаженням під час роботи.
•Рукоятка з витонченого POM матеріалу має елегантну форму, забезпечує надійне захоплення та приємні тактильні відчуття.
•Благодаря матовому покриттю вона стійка до ковзання й забезпечує безпечну роботу.
Щоб продовжити термін експлуатації ножа, його треба мити вручну.
Кухонні ножі від компанії Fissman поєднують у собі зручність, чудову гостроту та довговічність. Вибирайте найкраще для своєї сім'ї: довіртеся досвіду Fissman!
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | AUS-6 |
матеріал ручки | пластик |
серія | "Katsumoto" |
тип | гастрономічний ніж |
довжина ножа | 31 см |
довжина леза | 20 см |
ширина | 3 см |
висота | 2 см |
довжина ручки | 11 см |
вага | 0.26 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Чорний |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 20 |
Довжина ножа | 31 |
Матеріал | Пластик |