967 ₴
Опис:
Ніж Сантоку призначений для шаткування овочів, тонкого нарізання, оброблення м'яса та риби. Поглиблення на поверхні леза полегшують використання: у них під час нарізання залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо. Кухонні ножі серії Katsumoto виготовлені з високолегованої японської сталі AUS-6, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла та мають безліч переваг.
• Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.
• Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині різальної крайки, що забезпечує легке нарізання та оброблення.
• Кожна модель обладнана больстером із неіржавкої сталі рівномірно розподіляльним навантаженням під час роботи.
• Ручка з витонченого POM матеріалу має елегантну форму, забезпечує надійне захоплення та приємні тактильні відчуття.
• Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання й забезпечує безпечну роботу.
Щоб продовжити термін експлуатації ножа, його треба мити вручну.
Кухонні ножі від компанії Fissman поєднують у собі зручність, чудову гостроту та довговічність. Вибирайте найкраще для своєї сім'ї: довіртеся досвіду Fissman!
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | AUS-6 |
матеріал ручки | пластик |
серія | "Katsumoto" |
тип | сантоку нож |
довжина ножа | 24 см |
довжина леза | 13 см |
ширина | 4 см |
висота | 1.5 см |
довжина ручки | 11 см |
вага | 0.19 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Колір | Чорний |
Тип | Ніж сантоку |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 13 |
Довжина ножа | 24 |