537 ₴
Опис:
Ніж Сантоку призначений для шаткування овочів, тонкого нарізання, оброблення м'яса та риби. Поглиблення на поверхні полегшують використання: у них під час нарізання залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.
Кухонні ножі серії Tanto виготовлені зі сталі 420J2 з чудовими експлуатаційними характеристиками.
До переваг ножів з 420J2 потрібно віднести міцність, твердість, стійкість до зношування.
Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині різальної крайки, що забезпечує легке нарізання та оброблення.
Міцна ручка з ABS-пластику зафіксована трьома болтами.
Щоб продовжити термін експлуатації ножа, його треба мити вручну.
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | 420J2 |
матеріал ручки | пластик |
тип | ніж кухарський |
серія | "Tanto" |
довжина ножа | 23 см |
довжина леза | 13 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 10 см |
вага | 0.02 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Чорний |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 13 |
Довжина ножа | 23 |
Матеріал | Пластик |