1 423 ₴
Опис:
Гастрономічний ніж — вибір знавців. Він підійде для нарізання будь-яких продуктів на ідеально тонкі шматочки завдяки довгому та вузькому лезу. Він стане в пригоді і для приготування страв японської кухні — суші та сашимі.
Кухонні ножі серії Fujiwara виготовлені з високолегованої японської сталі AUS-6, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла.
Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.
Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині різальної крайки, що забезпечує легке нарізання та оброблення.
Кожна модель обладнана больстером із неіржавкої сталі рівномірно розподіляльним навантаженням під час роботи.
"Елегантна ручка з матеріалу Pakka Wood має елегантну форму та забезпечує надійне захоплення. Виготовлені за особливою технологією, без єдиної заклепки, вони дуже зручні й ергономічні. Ножі бездоганно збалансовані та добре лежать у руці.
Щоб продовжити термін експлуатації ножа, його треба мити вручну.
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | AUS-6 |
матеріал ручки | пластик |
тип | ніж гастрономічний |
серія | "Fujiwara" |
довжина ножа | 32 см |
довжина леза | 20 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 12 см |
вага | 0.16 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Чорний |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 20 |
Довжина ножа | 32 |
Матеріал | Пластик |