2 778 ₴
Опис:
«Сантоку» буквально перекладається з японської як «три чесноти» або як «три різновиди використання», що говорить сама за себе. Сантоку нож Fissman Kensei Bokuden 7" чудово підходить для того, щоб нарізати, рубати або кришити. Один цей клинок може замінити відразу кілька традиційних ножів на кухні, зручний у використанні як для оброблення м'яса та риби, так і для нарізання овочів і фруктів на невеликі рівні скибочки або кубики. Лезо саме собою досить широке, що за вузької ручки дає кухареві простір під долоню та велику свободу в маніпуляціях ножем. Стійкість до корозії й довговічність завдяки особливій технології загартування металу холодом Korudo до оптимального рівня 58 HRC за шкалою Роквелла. Лезо виготовлене з високовуглецевої японської сталі AUS-8, ця сталь дуже міцна та чудово тримає заточування. Ніж вручну доведений на водному точильному камені зернистістю 6000 гритів для бездоганної гостроти. Ідеальний кут різання завдяки заточенню 15-17 градусів на бік. Колодка ножа виготовлена з висококласного водонепроникного зносостійкого матеріалу G-10, який чудово витримує як низькі, так і високі температури, завдяки якому ніж не ковзає в руці та не вбирає сторонні запахи. Паковання з текстурного картону преміумкласу зі срібним тисненням не залишить байдужим жодного справжнього поціновувача ножів високої якості.
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | AUS-8 |
матеріал ручки | G10 |
тип | нож сантоку |
серія | "Kensei Bokuden" |
довжина ножа | 31.5 см |
довжина леза | 18 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 13.5 см |
вага | 0.4 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Колір | Чорний |
Тип | Ніж сантоку |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Матеріал рукоятки | G10 |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 18 |
Довжина ножа | 31.5 |