2 689 ₴
Опис:
Гастрономічний або філейний ніж Fissman Kensei Bokuden 7 чудовий помічник під час нарізування. Лезо дуже тонке та гнучке, що полегшує оброблення м'яса та риби на філі. Він дуже зручний також для приготування корочо, наприклад, з яловичини або лосося. Завдяки довгому та вузькому леза легко домогтися тонких, ідеально рівних скибочок. Стійкість до корозії й довговічність завдяки особливій технології загартування металу холодом Korudo до оптимального рівня 58 HRC за шкалою Роквелла. Лезо виготовлене з високовуглецевої японської сталі AUS-8, ця сталь дуже міцна та чудово тримає заточення. Ніж вручну доведений на водному точильному камені зернистістю 6000 гритів для бездоганної гостроти. Ідеальний кут різання завдяки заточенню 15-17 градусів на бік. Колодка ножа виготовлена з висококласного водонепроникного зносостійкого матеріалу G-10, який чудово витримує як низькі, так і високі температури, і завдяки якому ніж не ковзає в руці та не вбирає сторонні запахи. Паковання з текстурного картону преміумкласу зі срібним тисненням не залишить байдужим жодного справжнього поціновувача ножів високої якості.
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | AUS-8 |
матеріал ручки | G10 |
тип | ніж гастрономічний |
серія | "Kensei Bokuden" |
довжина ножа | 31.5 см |
довжина леза | 18 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 13.5 см |
вага | 0.4 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Чорний |
Тип | Філейний ніж |
Матеріал рукоятки | G10 |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 18 |
Довжина ножа | 31.5 |