1 993 ₴
Опис:
Ніж Янагину Fissman Kensei Hanzo 8.2 ідеально підходить для маніпуляцій із рибою. Загалом використовується для нарізання безкоштовного філе риби для страв сашимі та суші, але його також можна використовувати для нарізування філе дрібної та середньої риби та часто використовують для зняття шкірки з риби. Янагина традиційний японський ніж з однобічним заточуванням. І тильна поверхня, яка злегка увігнута та називається Urasuki, і передній скіс, який називається Shinogi, дають змогу легко відокремити нарізаний шматок леза після розрізання. Вузьке лезо та порівняно гострий кут крайки янагини — це особливості, які неабияк скорочують зусилля, необхідні для розрізання інгредієнтів. Стійкість до корозії та довговічність завдяки особливій технології загартування металу холодом Korudo до оптимального рівня 58 HRC за шкалою Роквелла. Лезо виготовлене з високовуглецевої японської сталі AUS-8, ця сталь дуже міцна та чудово тримає заточення. Ніж вручну доведений на водному точильному камені зернистістю 6000 гритів для бездоганної гостроти. Ідеальний кут різання завдяки заточенню 15-17 градусів на бік. Колодка ножа, згідно з японськими канонами, виготовлена з натурального дерева та потребує дбайливого поводження. Паковання з текстурного картону преміумкласу зі срібним тисненням не залишить байдужим жодного справжнього поціновувача ножів високої якості.
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
серія | "Kensei Hanzo" |
марка сталі | AUS-8 |
матеріал ручки | дерево |
тип | ніж янагину |
довжина ножа | 34.2 см |
довжина леза | 21 см |
ширина | см |
товщина | мм |
довжина ручки | 13,2 см |
вага | 0.3 кг |
колір | бежевий |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Бежевий |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 21 |
Довжина ножа | 34.2 |