2 660 ₴
Опис:
Традиційний японський ніж Деба Fissman Kensei Hanzo 7— має легковзуту форму клина та потовщене лезо, по обуху якого можна наносити удари рукою. Його основне призначення — первинне оброблення морської та річкової риби, відсічення хвостів і плавників. Він прекрасно відбиває традиції та культуру Японії, де риба та морепродукти це основа поживного раціону. Придбати такий ніж варто на будь-яку кухню, де часто та з задоволенням готують дари моря. Стійкість до корозії й довговічність завдяки особливій технології загартування металу холодом Korudo до оптимального рівня 58 HRC за шкалою Роквелла. Лезо виготовлене з високовуглецевої японської сталі AUS-8, ця сталь дуже міцна та чудово тримає заточення. Ніж вручну доведений на водному точильному камені зернистістю 6000 гритів для бездоганної гостроти. Ідеальний кут різання завдяки заточенню 15-17 градусів на бік. Колодка ножа, згідно з японськими канонами, виготовлена з натурального дерева та потребує дбайливого поводження. Паковання з текстурного картону преміумкласу зі срібним тисненням не залишить байдужим жодного справжнього поціновувача ножів високої якості.
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
серія | "Kensei Hanzo" |
марка сталі | AUS-8 |
матеріал ручки | дерево |
тип | нож деба |
довжина ножа | 31 см |
довжина леза | 18 см |
ширина | см |
товщина | мм |
довжина ручки | 13 см |
вага | 0.3 кг |
колір | бежевий |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Бежевий |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 18 |
Довжина ножа | 31 |