5 342 ₴
Опис:
«Сантоку» буквально перекладається як «три чесноти» або "три різновиди використання". Сантоку нож Fissman Kensei Mitsuyoshi 6.5 чудово підходить для того, щоб нарізати, рубати або кришити. Один цей клинок може замінити відразу кілька традиційних ножів на кухні, зручний у використанні як для оброблення м'яса та риби, так і для нарізання овочів і фруктів на невеликі рівні скибочки або кубики. Лезо саме собою досить широке, що за вузької ручки дає кухареві простір під долоню та велику свободу в маніпуляціях ножем. Традиційна японська майстерність у поєднанні з передовими технологіями та красивим сучасним дизайном. Стійкість до корозії та довговічність завдяки особливій технології загартування металу холодом Korudo до рівня 61 HRC за шкалою Роквелла. Дамаське лезо складається з 67 шарів міцної неіржавкої суперсталі VG-10. Насаджувані один на одного пласти сталі формують неповторний візерунок, що схожий на накочувальне море. Ремісники вручну заточують леза, використовуючи старовинний японський метод Хонбазуке. Ідеальний кут різання завдяки заточенню 15-17 градусів на бік. Колодка ножа виготовлена з висококласного водонепроникного зносостійкого матеріалу G-10, який чудово витримує як низькі, так і високі температури, завдяки якому ніж не ковзає в руці та не вбирає сторонні запахи. Паковання з текстурного картону преміумкласу зі срібним тисненням не залишить байдужим жодного справжнього поціновувача ножів високої якості.
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | VG-10 |
матеріал ручки | композитне скловолокно |
тип | нож сантоку |
серія | "Kensei Mitsuyoshi" |
довжина ножа | 28 см |
довжина леза | 16 см |
ширина | см |
товщина | мм |
довжина ручки | 12 см |
вага | 0.43 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Чорний |
Тип | Ніж сантоку |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 16 |
Довжина ножа | 28 |