2 055 ₴
Опис:
У кулінарному світі часто кажуть, що найважливіший інструмент на кухні — це гарний ніж. Правильний ніж може стати величезною підмогою в приготуванні красивих страв і гарантувати оптимальну безпеку на кухні. Використання правильно виготовленого та заточеного ножа означає, що у вас буде більше контролю над тим, що ви ріжете. різати зручним і гострим ножем набагато приємніше. Він ефективніший і може виконувати роботу швидко та хірургічно точно, незалежно від того, нарізаєте ви зелень або величезний гарбуз із мускатним горіхом. Саме тому компанія Fissman представляє ножі та кухонні сокири абсолютно нового рівня, розроблені в місті Секі, префектури Гіфу. Де понад 800 років тому перші ковдри заснували майстерні для кування найгостріших мечів відомих по всій Японії, а через кілька століть уже ці напрацювання були використані у виробництві знаменитих місцевих ножів. Наші ножі натхненні Японією, вони дихають духом і пристрастю безкомпромісної кузняної майстерності.
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | AUS-8 |
матеріал ручки | композитний матеріал |
тип | ніж овочевий |
серія | "Kensei Masashige" |
довжина ножа | 20 см |
довжина леза | 10 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 10 см |
вага | 0.26 кг |
колір | чорний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Тип | Кухонний топірець |
Колір | Чорний |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 10 |
Довжина ножа | 20 |