1 047 ₴
Опис:
Гастрономічний ніж із довгим вузьким лезом — ідеальний для нарізання на найтонші шматочки червоного м'яса, м'яса курки або індички, шинки, печені, грудинки. Він практично незамінний, якщо вам треба приготувати традиційну японську страву із сирої риби — суші та сашимі. Усі ножі серії Bremen виготовлені з високоякісної німецької сталі X50Cr15MoV, відомої своїми чудовими механічними властивостями, що має чудову в'язкість, твердість (HRC 55 одиниць за шкалою Роквелла) і корозійну стійкість і спроможну тривалий час тримати чудове різання. Класичне європейське заточування, симетричне по всій довжині різальної крайки, забезпечить неймовірну зручність під час роботи. Елегантна ручка з витонченого рожевого дерева має ергономічну форму та забезпечить зручне захоплення. Виготовлені відповідно до професійних стандартів, надійні та добре збалансовані ножі слугуватимуть вам дуже довго. Fissman допоможе в реалізації Ваших найсміливіших ідей на кухні! Легкий сніданок, ситний обід, вишукана вечеря — Fissman допоможе в реалізації будь-яких ідей!
Характеристики:
матеріал леза | неіржавка сталь |
марка сталі | X50CrMoV15 |
матеріал ручки | дерево |
тип | ніж гастрономічний |
серія | "Bremen" |
довжина ножа | 32 см |
довжина леза | 20 см |
ширина | см |
висота | см |
довжина ручки | 12 см |
вага | 0.25 кг |
колір | деревний |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 20 см |
Довжина ножа | 32 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |