1 461 ₴
Опис:
Імідж будь-якого ресторану залежить не тільки від чудового меню у виконанні досвідченого шеф-кухаря, але і від того, в якому вигляді його творіння будуть подані гостям. Першу роль у презентації грає посуд для гарячих страв. Її якість дозволить надовго зберегти тепло, а привабливий дизайн підкреслить розкіш закладу.
Баранчик для гарячого це частина сервірування м'яса, риби, а також теплих овочів, адже він зберігає потрібну температуру і привабливість їжі. Найбільш популярні види баранців виготовляють з нержавіючої сталі, адже цей матеріал практичний і ніколи не зіпсує смак їжі. Крім того, сталева посуд для гарячого додасть незабутній зовнішній вигляд будь-якого кулінарного шедевру.
Характеристики:
матеріал | нержавіюча сталь (18/10) |
форма | фігурна |
діаметр | 24 см |
висота | 11 см |
вага | 0.38 кг |
колір | сталевий |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Lacor |
Країна виробник | Іспанія |
Висота | 110 мм |
Діаметр | 240 мм |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Форма | Кругла |
Тип встановлення | Настільний |
Габаритні розміри | |
Вага | 380 |
Користувацькі характеристики | |
Вид пристрою | Баранчик |
Колір | Сталевий |