2 415 ₴
Опис:
Имидж любого ресторана зависит не только от великолепного меню в исполнении искусного шеф-повара, но и от того, в каком виде его творения будут поданы гостям. Первую роль в презентации играет посуда для горячих блюд. Ее качество позволит надолго сохранить тепло, а привлекательный дизайн подчеркнет роскошь заведения.
Баранчик для гарячого це частина сервірування м'яса, риби, а також теплих овочів, адже він зберігає потрібну температуру і привабливість їжі. Найбільш популярні види баранців виготовляють з нержавіючої сталі, адже цей матеріал практичний і ніколи не зіпсує смак їжі. Крім того, сталева посуд для гарячого додасть незабутній зовнішній вигляд будь-якого кулінарного шедевру.
Характеристики:
матеріал | нержавіюча сталь (18/10) |
форма | фігурна |
діаметр | 28 см |
висота | 17.5 см |
вага | 0.46 кг |
колір | сталевий |
Виробник:
Основні | |
---|---|
Виробник | Lacor |
Країна виробник | Іспанія |
Висота | 175 мм |
Діаметр | 280 мм |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Форма | Кругла |
Тип встановлення | Настільний |
Габаритні розміри | |
Вага | 460 |
Користувацькі характеристики | |
Вид пристрою | Баранчик |
Колір | Сталевий |